Електронний каталог

641
Т38          Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.

   ос магістр/master гз 18 Виробництва та технології/ Pruduction and Technology спец. 181 Харчові технології/Food Technology спеціалізація Інновац. технології в ресторан. бізнесі/Innovative Technology in Restaurant Business


УДК 641.56

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'