Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Кузнєцова, І. В.
Використання томатного порошку у виробництві майонезу [Текст] / І. В. Кузнєцова, Л. М. Хомічак, Ж.О. та ін. Пєтрова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – № 4. – С. 72-77.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'