Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 7. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Какой шоколад хотят потребители? [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 16.
Нові можливості для виготовлення натурального якісного хліба [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 32-34.
Мокряков, А.
Обзор рынка бисквитных изделий Украины [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 17-20.
Оболкіна, В. І.
Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного крему [Текст] / В. І. Оболкіна, І. І. Сивній, І.О. та ін. Крапивницька // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 30-31.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'