Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 8 (61). – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бездріжджовий хліб - сучасні виклики у хлібопеченні [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – C. 30-31.
Лучшие печи для кондитерских и кулинарных изделий [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 38-39.
Новая звезда во вселенной хлебопечения [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 36-37.
Дорохович, А. М.
Використання редукувальних цукрів при виробництві кондитерських виробів спеціального призначення [Текст] / А. М. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 27-28.
Мокряков, А.
Анализ рынка шоколада Украины.2018 год [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 18-24.
Оболкіна, В. І.
Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів [Текст] / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, Ю. А. Кепканов // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 8 (61). – С. 32-34.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'