Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 3. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Букшина, Л. С.
Сировина та напівфабрикати для хлібобулочних здобних виробів [Текст] / Л. С. Букшина, А. В. Федонюк // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 18-20.
Гук, П.
Тенденции мирового кондитерского рынка [Текст] / П. Гук // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 28-30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'