Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03266
Хранение и переработка зерна
[Текст]. № 6-7. – Дніпропетровськ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Влияние шоковой заморозки на качество хлебобулочных изделий [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 61-65.
Зерновые: обзор внешней торговли в Украине за II квартал 2016 года [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 17-23.
Семенова, А. Б.
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста із суцільнозмеленого пшеничного та спельтового борошна [Текст] / А. Б. Семенова, О. П. Писаренко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 58-61.
Фадеев, Л. В.
Растительное масло и его значимость в рационе питания для здоровья чеоловека [Текст] / Л. В. Фадеев // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 49-51.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'