Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 2. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Овсянникова, Т.А.. Кричковська Л.В.
Влияние молочной кислоти на качество хлебобулочних изделий и потери микроэлементов при выпекании и хранении [Текст] / Т.А.. Кричковська Л.В. Овсянникова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 2. – С. 37-41.
Поп, Т. М.
Технологія пісочних кондитерских виробів з порошком листя волоського гороха та борошном "здоров'я" [Текст] / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 2. – С. 58-65.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'