Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 1. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Иоргачева, Е. Г.
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов при хранении [Текст] / Е. Г. Иоргачева, Л. В. Гордиенко, А.В. и др. Макарова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 1. – C. 65-71.
Олійник, С. Г.
Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба [Текст] / С. Г. Олійник, А. В. Запаренко, А. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 1. – С. 31-36.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'