Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 12. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Анализ ассортимента и технологий полуфабрикатов из заварного теста [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 12. – С. 30-38.
Оникиенко, И.
Шоковая заморозка и шоковое охлаждение хлебобулочных и кондитерских изделий [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 12. – С. 39-46.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'