Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 2 (31). – Одеса : ОНАХТ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Капустян, А. И.
Перспективы использования биологически активных бактериальных гидролизаторов для нутритивной поддержки населения с расстройствами иммуной системы [Текст] / А. И. Капустян, Н. К. Черно // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 2 (31). – С. 18-25.
Крижак, Л. М.
Обгрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення [Текст] / Л. М. Крижак // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 2 (31). – С. 7-14.
Шлапак, Г. В.
Установление сроков хранения добавок антианемического действия [Текст] / Г. В. Шлапак // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 2 (31). – С. 14-18.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'