Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. №6. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бортнычук, О.
Вплив гідролізу лактози сухої молочної сироватки на інтенсивність бродіння тіста [Текст] / О. Бортнычук, Н. Лець, А. та ін. Гавриш // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 3-6.
Лисовская, М.
Жиры для кондитерских изделий [Текст] / М. Лисовская // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 44-45.
Олейникова, А.
Новые виды сырья в производстве кондитерских изделий [Текст] / А. Олейникова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 39-43.
Салий, О.
Марципан. Старое новое европейское лакомство [Текст] / О. Салий // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 32-33.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'