Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02270
Мясное дело
[Текст]. № 3-4 (143-144). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Баль-Прилипко, Л. В.
Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Л. О. Нестерова, О. П. Сокирко // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 3-4 (143-144). – С. 17-19.
Гиро, Т. М.
Влияние каплунирования птицы на физико-химические показатели мяса [Текст] / Т. М. Гиро, С. А. Злобина, В.В. и др. Прянишников // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 3-4 (143-144). – С. 28-29.
Гиро, Т. М.
Технология деликатесных изделий с использованием вторичного сырья для питания школьников (концепция здорового поколения) [Текст] / Т. М. Гиро, В. В. Прянишникова, А.В. и др. Гиро // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 3-4 (143-144). – С. 8-9.
Леонова, Б. И.
Индустрия пищевых ингредиентов: ориентир на инновации [Текст] / Б. И. Леонова // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 3-4 (143-144). – С. 32-33.
Циганенко, Т. С.
Зміни у сирокопченому продукті з яловичини до та після посолу під впливом мікрофлори бактеріального препарату [Текст] / Т. С. Циганенко, Н. Ф. Кігель, Л. У. Войцехійська // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 3-4 (143-144). – С. 20-22.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'