Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 9 (118). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Влияние условий выпечки на качество ржаного хлеба [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 25.
Горбань, Н.
Дефекты хлеба, вызванные нарушением рецептуры и режима приготовления теста [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 20-21.
Евдокимова, О.
Экстракты растительного сырья. Как их лучше извлекать [Текст] / О. Евдокимова, Ю. Седов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 24-25.
Мальчиков, М.
Нетрадиционное сырье в ржаном хлебе [Текст] / М. Мальчиков, Т. Богатырева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 30-31.
Пащенко, П.
Глазировка немецких рождественских пряников [Текст] / П. Пащенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 45-46.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 19
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'