Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 12 (109). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дорогой узбекский рис девзиру подделывают конщунственным образом - красят кирпичной пылью [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 34-35.
Полуфабрикаты. Как их выбрать и не разочароваться [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 38-39.
Проследим процесс изготовления короткорезанных макоронных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 40-43.
Базарнова, Ю.
Дикорастущие ягоды в кондитерском производстве [Текст] / Ю. Базарнова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 21-23.
Бобренева, И.
Рекомендации по внесению биологически активных добавок в рецептуры функциональних продуктов питания [Текст] / И. Бобренева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 18-20.
Гайдай, М.
Все о халве [Текст] / М. Гайдай // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 28-29.
Горовой, В.
Как нас обманывают производители с копченой рыбой, лососем в гламуре, икрой с водоростей [Текст] / В. Горовой // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – C. 36-37.
Пономарева, Е.
Опрелеление комплексного показателя качества хлеба [Текст] / Е. Пономарева, А. Журавлев, О. и др. Воропаева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 16-17.
Сильчук, Т.
Хлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошна [Текст] / Т. Сильчук, В. Кулініч, В. та ін. Цирульнікова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 8-9.
Хвыля, С.
Микроструктурные исследования модифицированной чечевичной муки [Текст] / С. Хвыля, В. Крылов, Д. Василевская // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 13-15.
Чайка, И.
Мальтазная активность пресованных дрожжей [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 46-47.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 28
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'