Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 1 (110). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбань, Н.
Функциональные хлебобулочные изделия с повышенной белковой ценностью [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 38-39.
Дробот, В.
Збагачення діабетичних хлібобулочних виробів клітковиною з насіння гарбуза [Текст] / В. Дробот, Н. Дідик, Ю. Приходько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 5-6.
Лабутина, Н.
Ржано-пшеничный хлеб из замороженных полуфабрикатоа [Текст] / Н. Лабутина, В. Байков, Н. Кузнецова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 30-31.
Наливайко, Н.
Качество хлеба в значительной степени определяет соотношение между вязкостью и эластичносью клейковины [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 32-35.
Темченко, М.
Непросто подготовить кочественное тесто для макарон [Текст] / М. Темченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 22-26.
Чайка, И.
Не совсем известные факты о технологии частичной полувыпечки [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 27-29.
Шевченко, С.
Не следует путать трансжиры с трансгенными жирами [Текст] / С. Шевченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 36-37.
Шматченко, И.
Чем больше масса хлеба, тем медленнее он черствеет [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – C. 44.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 26
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'