Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 2 (11). – Одеса : ОНАХТ, 2010. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Асауляк, А. В.
Моніторинг бактеріальних заквасок для колбасного виробництва [Текст] / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – С. 69-71.
Кочерга, А. В.
Технологические решения при проектировании мясоперерабатывающих предприятий [Текст] / А. В. Кочерга, Г. И. Касьянов, В. С. Коробицін // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – С. 76-78.
Мусина, О. Н.
Наполнители, которые вносят в продукты сыродельной отрасли [Текст] / О. Н. Мусина // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – С. 51-56.
Шарахматова, Т. Є.
Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами [Текст] / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – С. 83-87.
Янковий, В. О.
М`ясопереробна промисловість: стан і перспективи розвитку [Текст] / В. О. Янковий // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – C. 90-95.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'