Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 7 (135). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Кулинарные блюда - вкуснее и полезнее с солью Адыгеи [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 7 (135). – С. 32.
Баль-Прилипко, Л.
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м`ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Д. та ін. Грех // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 7 (135). – C. 27-29.
Боровіков, О. Я.
Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 7 (135). – С. 12-16.
Камсулина, Н. В.
Использование белклво-жировых эмульсий как стабилизаторов качества мясных продуктов [Текст] / Н. В. Камсулина, Е. Б. дроменко, Д. А. Городажев // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 7 (135). – С. 19.
Прянишников, В. В.
Инновационные технологии производства мясных полуфабрикатов [Текст] / В. В. Прянишников // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 7 (135). – С. 24-26.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'