Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 10 (107). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Не ценим мы льяную муку. Между тем она исключительно полезна во многих случаях жизни [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С. 28-30.
Рассмотрим более подробно химические процессы, которые происходят во время приготовления хлебобулочных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – C. 36-40.
Экзотические и вкусные восточные сладости [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С. 19-22.
Приблуда, В.
Дефекты макоронных изделий, какие они? [Текст] / В. Приблуда // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С. 31-32.
Пятирикова, Ж.
Для красоты и здоровья очень даже кстати льняная мука [Текст] / Ж. Пятирикова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С.26-27.
Шевченко, С.
Пшеничная мука. Ее газообразующая и водопоглотительная способность [Текст] / С. Шевченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С. 32-33.
Шматченко, И.
Слобное печенье. Подробно о технологии его изготовления [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – С. 34-35.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'