Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 9 (106). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Макаронные изделия вовсе не являются "нездоровой" пищей [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 46-48.
Пряников сейчас стало много, но ассортимент их значительно сузился. В чем причина? [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 36-40.
Нещерет, П.
Итальянцы сумели убедить почти весь мир в своем превосходстве по части приготовления пиццы [Текст] / П. Нещерет // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 41-44.
Семак, Т.
Название некоторых сортов хлеба подчеркивает местные особенности [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 45.
Семченко, В.
Выпекаем хлеба: простой пшеничный, улучшеный и национальный [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 31.
Чайка, И.
История применения дрожжей в пекарном деле [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 18-19.
Шматченко, И.
Цельнозерновой хлеб - наиболее натуральный мучной продукт [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 9 (106). – С. 28-29.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 30
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'