Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингредиенты
[Текст]. № 8 (105). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дорохович, В. В.
Застосування морковяного соку при розробленні бізквітів функціонального призначення [Текст] / В. В. Дорохович // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 22-23.
Мостовая, И.
Стабилизация качественных и визуальных характеристик охлажденных мясных полуфабрикатов [Текст] / И. Мостовая // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 34-36.
РАдзієвська, І. Г.
Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему [Текст] / І. Г. РАдзієвська, Я. А. Комаренко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 12-13.
Романюк, А.
Копчение рыбы [Текст] / А. Романюк // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 42-43.
Рябченко, Н.
Особливості виробництва м`яких сирів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 26-28.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 23
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'