Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 7-8 (104-105). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горовой, В.
О механизмах образования мякиша и корки при выпечке хлеба [Текст] / В. Горовой // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 7-8 (104-105). – С. 52-54.
Нещерет, И.
Цельнозерновой хлеб - это прежде всего здоровый образ хизни [Текст] / И. Нещерет // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 7-8 (104-105). – С. 58-59.
Трубач, И.
Кокосовое масло вполне применимо в технологии производства мороженого [Текст] / И. Трубач // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 7-8 (104-105). – С. 49.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 25
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'