Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингредиенты
[Текст]. № 5 (102). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Сказание о вареных колбасах [Текст] // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 34-35.
Шоколадная и кондитерская глазури [Текст] // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 22-23.
Белінська, С.
Формування органолептичних властивостей купажованих швидкозаморожених соків із м`якоттю [Текст] / С. Белінська, О.. Романенко Р. Дьяков // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – C. 42-44.
Бондаренко, Э. В.
Застосування методів математичного моделювання при розробці йогурту з наповнювачем функціонального призначення для людей розумової праці [Текст] / Э. В. Бондаренко, О. О. Фисун // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 30-33.
Мартич, В. В.
Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст] / В. В. Мартич, Г. Є. Поліщук // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 25-27.
Мостовая, И.
Консерванты в мясной промышленности [Текст] / И. Мостовая // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 39.
Рябченко, Н.
Особливості виготовлення вершкового сиру [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 28-29.
Самохвалова, О. В.
Роль жирів у формуванні структури борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Самохвалова // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 18-21.
Холод, С. В.
Перспективы экологизации процесса производства пищевых продуктов [Текст] / С. В. Холод, О. Ю. Холодова // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 5 (102). – С. 8-10.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 38
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'