Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 1 (14). – Одеса : ОНАХТ, 2011. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Білецька, Я. О.
Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру [Текст] / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 50-53.
Колесниченко, С. Л.
К оценке качества минеральных вод [Текст] / С. Л. Колесниченко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 75-77.
Луньова, О. С.
Наукове обгрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 25-30.
Півоваров, О. А.
Зміна реологічних властивостей пшеничного тіста під впливом плазмохімічно активованих водних розчинів [Текст] / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. О. Шовгун // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 53-56.
Пшенишнюк, Г. Ф.
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба [Текст] / Г. Ф. Пшенишнюк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 43-46.
Терзиев, С. Г.
Системный анализ потоков сырья энергетических ресурсов в технологиях пищевых концентратов [Текст] / С. Г. Терзиев // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 98-102.
Шевченко, Р. И.
Сравнительный эколого-энергетический анализ хлебопекарных печей [Текст] / Р. И. Шевченко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 80-84.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 28
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'