Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингредиенты
[Текст]. № 2 (99). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Желатин [Текст] // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 24-25.
Молоканова, Л. В.
Наукові і практичні підходи до використання дикорослої сировини для виговлення морозива [Текст] / Л. В. Молоканова // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 38-40.
Оболкина, В. И.
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой [Текст] / В. И. Оболкина, И. А. Кративницкая, У.С. и др. Йовбак // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 21-23.
Перкун, І. В.
Раціональні параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення якості яблучного соку під час освітлення [Текст] / І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 56-57.
Соколов, А.
Рынок мороженого в 2012 году [Текст] / А. Соколов // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 26-28.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 38
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'