Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 2 (87). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбань, Н.
Какие же преимущества и недостатки жидких и густых заквасок [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 2 (87). – С. 34-36.
Сырохман, Ы.
Наукові аспекти поліпшення споживчих властивостей і безпечності нових борошняних кондитерських виробів [Текст] / Ы. Сырохман, Т. Лозова, Б. Кузьмычов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 2 (87). – С. 3-7.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 24
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'