Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 2 (75). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Артамонова, М.
Использование криас-красителей при приготовлении желе кондитерского [Текст] / М. Артамонова, Н. Туз // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 2 (75). – С. 51.
Болотов, В.
Антиоксидантная активность мармелада [Текст] / В. Болотов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 2 (75). – С.36.
Величко, Е.
Солнце со сковородки [Текст] / Е. Величко, Н. Ковалев, В. Усов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 2 (75). – С. 53-55.
Захарова, І.
Продукти прикорму на зерновій основі в харчуванні дітей першого року життя [Текст] / І. Захарова, Ю. Дмитрієва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 2 (75). – С. 12-14.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 26
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'