Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 1 (111). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2011. – журнал. – 347,40.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горчичная горечь [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – C. 34-35.
Оценка качества колбасных изделий и полуфабрикатов [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 30-31.
Баль-Прилипко, Л. В.
Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м`ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 10-12. – (Закінчення, початок - № 12/2010).
Козак, В. Л.
Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченых колбас [Текст] / В. Л. Козак // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 13-15.
Пасічний, В. М.
Технологія напівкопчених колбас [Текст] / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 26-27.
Потеряев, С. В.
Некоторые подходы к организации работы управления документацией на предприятии [Текст] / С. В. Потеряев // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 16-18.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 23
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'