Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11113
Кондитерское производство
[Текст]. № 1. – М. : Библиотека КНТЭУ, 2007. – журнал. – 396,00.
Додати до списку
Складові частини документа:
Аксенова, Л. М.
Специальные кондитерские изделия для детей [Текст] / Л. М. Аксенова, Т. В. Савенкова // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 1. – С. 18.
Пащенко, Л. П.
Цикорий корнеплодный и аромат крекера [Текст] / Л. П. Пащенко, Т. А. Кучменко, В.Л. и др. Пащенко // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 1. – С.20-21.
Тертычная, Т. Н.
Оптимизация рецептуры кексов [Текст] / Т. Н. Тертычная, В. И. Манжесов, Е. Ю. Ухина // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 1. – С. 22-25.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'