Електронний каталог
пісочне тісто
Документи:
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2010. – 165 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-152. - Дод.
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 23 с.
- Новік, Г. В. Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новік Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 21 с.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. І.М.Грищенко. – Київ, 2008. – 164 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2008. – 23с.
|