Електронний каталог
У306.75 Экономика отраслей пищевой промышленности. Економіка галузей харчової промисловості
Документи:
- An amber light for agri-business [Текст] // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2003. – №40. – С. 51-52.
- Food industries expand abroad [Текст] // Trade with Greece. – Athens : ACCI Public Relations Department, 2000. – № 19. – C. 48-49.
- Greener than you thought [Текст] : Genetically modified sugar beet is good for the environment // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2005. – Number 8410, № 4. – C. 74-75.
- Parma splat [Текст] : What are the lessons from the scandal at Europe's largest dairy-products group? : Special report // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2004. – №3. – C. 50-52.
- The grim reaper [Текст] // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2002. – №34. – С. 28-29.
- Виробництво та асортимент коньяку [Текст] : Конспект лекції / Уклад.:О.Л.Романенко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 40с. – 3.50.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів напрямуі "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування" варіативної компоненти "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. С.П.Гаврилюк. – 175/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 52 c. – 7,94.
- Норми та правила ринку вина Європейського Союзу ( директиви та постанови ) [Текст] [Текст]. – Київ : СМП АВЕРС, 2003. – 560с. – ISBN 966-7844-28-5 : 48.00.
- Нормы и правила рынка вина Европейского Союза ( директивы и постановления ) [Текст] [Текст]. – Київ : СМП АВЕРС, 2003. – 560с. – ISBN 966-7844-28-5 : 28.50.
- Barbonit, L. Les defricheurs du big business OGM [Текст] / L. Barbonit, B. Neumann // L'Expansion. – Paris : Vivendi Universal Publ., 2003. – № 679. – C. 72-80.
- Cowley, G. Certified organic [Текст] / G. Cowley // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2002. – № 40. – C. 82.
- Edmondson, G. How Parmalat went sour [Текст] : Here's the skinny on Europe's enormous financial scandal / G. Edmondson, L. Cohn // Business Week. – NY : The McGraw-Hill Companies, Inc., 2004. – №3. – C. 18-19.
- Fabre, T. Les idees fausses sur les OGM [Текст] / T. Fabre // Capital. – Paris : Prisma Press, 2004. – № 157. – C. 16-20.
- Geary, J. Risky business [Текст] / J. Geary // Time. – N.Y. : Time Warner Publishing B.V., 2003. – № 31. – C. 40-47.
- Guterl, F. Brave new foods [Текст] / F. Guterl // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2002. – № 4. – C. 46-50.
- Stein, N. Crisis in a coffee cup [Текст] / N. Stein // Fortune. – Amsterdam : Time Warner Publishing, 2002. – Vol. 146, № 24. – C. 92-106.
- Vermisso, G. Greek food and beverage boom [Текст] / G. Vermisso // Trade with Greece. – Athens : ACCI Public Relations Department, 1998. – № 10. – C. 45-50.
- Заєць, О. С. Ринок цукру в Україні: проблеми створення, функціонування та розвитку [Текст] [Текст] / О. С. Заєць. – 2-ге стер. вид. – Київ : Наукова думка, 2003. – 385 с. – ISBN 966-00-0062-6 : 40.00.
- Организация управления хлебопекарным предпрятием [Текст] / Г. И. Лысак, И. В. Иванов, В. В. Баранов, О. В. Кирсанов. – М. : Альпина Паблишер, 2001. – 280с. – ISBN 5-94599-009-4 : 49.26.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. товарознав. ф-тів вищ. закл. освіти / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – Київ : Книга, 2004. – 390с. – (Товарознавство). – ISBN 966-8314-13-1 : 28.81; 30.00.
- Сержук, А. В. Соціально-етичне просування продукції на товарний ринок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Сержук А. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНЕУ ім.В.Гетьмана, 2011. – 21 с.
- Шуманн, Г. Безалкагольные напитки:сырье,технологии,нормативы [Текст] / Г. Шуманн ; Пер.с нем. – СПб. : Профессия, 2004. – 278с. : илл. + CD-ROM. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-063-1 : 208.02.
- Шуманн, Г. Производство сырья для всех отраслей пищевой промышленности [Текст] : Производство сырья для всех отраслей пищевой промышленности / Г. Шуманн. – 2004. – 208.02.
|