Електронний каталог
технологічні процеси
Документи:
- Итальянская школа: приготовленные мясные продукты [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2019. – № 2. – С. 32-33.
- Технология "су-вид" (souse-vide) [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2019. – № 2. – С. 37-40.
- Антоненко, С. Технология чайной церемонии. Основные технологические процессы изготовлениячерного чая [Текст] / С. Антоненко // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 8 (28). – С. 14-16.
- Ануфрієва, Є. І. Методичний підхід до оцінки ступеня новизни впроваджених підприємством технологічних процесів з урахуванням їх економічної ефективності [Текст] / Є. І. Ануфрієва // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2010. – № 7. – С. 6-10.
- Богуш, М. Закрученный процесс. Основные стадии производства макаронных изделий [Текст] / М. Богуш // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 7. – С. 38-43.
- Волошан, І. Г. Особливості торговельно-технологічних процесів товароруху підприємств торгівлі [Текст] / І. Г. Волошан // Економіка Розвитку. – Харків : ХНЕУ, 2013. – № 3 (67). – С. 90-92.
- Гуринова, Т. А. Оптимизация технологического процесса приготовления жидких заквасок в дискретных условиях работы хлебопекарных предприятий [Текст] / Т. А. Гуринова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 5. – С. 52-55.
- Дорохович, А. Аналіз технології білково-збивного печива типу "пішкоти" як великої технологічної системи [Текст] / А. Дорохович, Т. Неймеш, І. Кулик // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 1. – С. 22-24.
- Дробот, В. І. Технологічна ефективність використання нитратів та сульфатів цинку і магнію у хлібопекарському виробництві [Текст] / В. І. Дробот, В. БондаренкоЮ, І. М. Сімоновец // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 9 (186). – C. 48-50.
- Лебедева, И. А. Отбелка древесной массы [Текст] / И. А. Лебедева, С. П. Кречетова. – М. : Лесная промышленность, 1973. – 160с. : илл. + табл. – библиогр. – 0.79.
- Водные суспензии синтетических алмазов. Влияние класса поверхностно-активных веществ на их седиментационную устойчивость [Текст] / А. Я. Лобойко, Г. И. Гринь, П. А. Козуб, В. В. Бутова // Хімічна промисловість України. – Київ, 2012. – № 1 (108). – С. 27-30.
- Мікульонок, І. О. Екструдовані полімерні труби. Дослідження процесу охолодження [Текст] / І. О. Мікульонок, В. Т. Вознюк // Хімічна промисловість України. – Київ, 2010. – № 5 (100). – С. 44-47.
- Морозова, Е. В. Моделирование технологических процессов производства стеклотары [Текст] / Е. В. Морозова // Стеклянная тара. – М., 2007. – № 10. – С. 14.
- Найденко, В.І. Федотовська Н.О. Температура і вологість суміші вологих газів [Текст] / В.І. Федотовська Н.О. Найденко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.112-115.
- Ощипок, І. М. Система масового обслуговування як модель технологічних потоків м`ясних виробництв [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – К., 2007. – № 6. – С. 8-9.
- Погорелов, Е. Маргариновые жемчуга. Основные технологические процессы производства маргарина [Текст] / Е. Погорелов // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 8 (28). – С. 18-19.
- Скальский, К. Влияние технологических процессов на качество мороженого [Текст] / К. Скальский // Продукты питания. – К., 2006. – № 20. – С. 48-49.
- Скальский, К. Влияние технологических процессов на качество мороженого [Текст] / К. Скальский // Продукты питания. – К., 2006. – № 21. – С. 36-37. – Продолжение. Начал 2006, №20.
- Солонін, Ю. М. Технологічна платформа "Передові матеріали і технологічні процеси їх отримання" як основа відродження передової ролі України в галузі матеріалознавства [Текст] / Ю. М. Солонін, М. Я. Гороховатська, І.І. [та ін.] Білан // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2012. – № 4. – С. 55-59.
- Терзиев, С. Г. Использование микроволновых технологий в процессах комплексной переработки кофейного шлама [Текст] / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Т. Л. Макиевская // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 85-88.
- Тимченко, І. П. Стан та перспективи інноваційного розвитку вугільної промисловості [Текст] / І. П. Тимченко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2014. – № 6. – С. 126-128.
- Ураков, О. А. Развитие техники пищевых производств: диаграммы развития технологических систем [Текст] / О. А. Ураков // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 1. – С. 8-13.
- Шепелев, М. Е. Уксусная кислота. Извлечение углеводородов из циркуляционного потока жидкофазного синтеза [Текст] / М. Е. Шепелев, Е. Т. Шепелев // Хімічна промисловість України. – Київ, 2010. – № 5 (100). – С. 18-20.
|