Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
663.4
Т23
Татар, Л. В.
Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
УДК 663.4:006.83
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/рослинна сировина
Каталог книг/В/виробництво пива і безалкогольних напоїв
Каталог книг/Е/екстракція
Каталог книг/С/солод пивоварний
Каталог книг/Ф/фільтрація пива
Каталог книг/С/стандарти якості
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/663 Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв. Виробництво спиртних напоїв/663.4 Пивоваріння. Солодження, солодорощення. Пиво
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/0 ЗАГАЛЬНИЙ ВІДДІЛ. НАУКА ТА ЗНАННЯ. ОРГАНІЗАЦІЯ. ІНФОРМАЦІЯ. ДОКУМЕНТАЦІЯ. БІБЛІОТЕЧНА СПРАВА. УСТАНОВИ. ПУБЛІКАЦІЇ/00 Загальні питання науки та культури/006 Стандартизація та стандарти/006.7/.8 Стандарти за змістом/006.83 Стандарти якості. Стандартизація вимог до якості, надійності і довговічності продуктів
Каталог книг/П/пивоваріння
Каталог книг/Я/якість пива
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'