Електронний каталог

256
О-64          Організація ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей. – 923/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 114 c. – 20,63.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК У424.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 126 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'