Електронний каталог
организация предприятия. організація підприємства
Документи:
- Хочете відкрити пекарню? Загальноприйняти вимоги щодо організації виробництва та компонування рецептур [Текст] // Зерно і хліб. – К., 2003. – №1. – С.48-49. – Далі буде.
- Біляєв, С. С. Проектний підхід у підприємстві: сутність і специфічні ознаки [Текст] / С. С. Біляєв // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2016. – № 3. – С. 30-34.
- Парсяк, В. Актуальні аспекти інтеграції у сфері малого підприємництва [Текст] / В. Парсяк // Економіст. – К., 2002. – №1. – С.33-35.
- Придава, О. Як зареєструватися приватним підприємцем [Текст] / О. Придава // Баланс. – Київ, 2009. – № 35. – С. 23-25.
- Соколова, Г. Несладкие проблемы "вкусной"жизни:(кафе,бистро,трактир,ресторан,бар...) [Текст] / Г. Соколова // Питание и общество. – 1998. – N7. – С.31.
- Соколова, С. Підприємство в зоні АТО: як оформити відсутність працівників на роботі [Текст] / С. Соколова // Бухгалтерія. Право. Податки. Консультації. – Київ : Блиц-Информ, 2014. – № 34 (1125). – С. 52-54.
- Федоренко, Б. Н. Техническое развитие пивоваренных производств: Современный взгляд [Текст] / Б. Н. Федоренко // Пиво и напитки. – М., 2002. – №2. – С.6-8. – Продолжение. Начало в №1, 2002.
|