Електронний каталог
якість соків
Документи:
- Выжать любой ценой. Обзор рынка соков [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 1 (32). – С. 44-52.
- Korshunova, A. Influence of pectinaceous substances of juices cornellan cherry and a sloe on formation are foamy [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Korshunova, V. Gnitsevich, R. Nikiforov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 918-921.
- Content of heavy metals in fresh fruits and juices available on Polish market [Текст] / Z. Krejpcio, S. Sionkowski, H. Szymusiak, R. Zielinski // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C.348-352.
- Pawlak-Lemanska, K. Quality evaluation of enriched juices [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / K. Pawlak-Lemanska, M. Swider, B. Tyrakowska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 812-815.
- Pietralunga, C. Joker fait la difference avec ses vitamines [Текст] : Jus de fruits / C. Pietralunga // Capital. – Paris : Prisma Press, 2005. – № 162. – C. 54-56.
- Zhuk, V. A consumer need at consumption of juices [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. Zhuk, E. Goryachova // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 651-653.
- Багатурия, Н. Ш. Подлинность натуральности плодово-ягодных соков [Текст] / Н. Ш. Багатурия, И. В. Купатадзе // Пиво и напитки. – М., 2005. – № 6. – С. 36-37.
- Белінська, С. Органолептичесчні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м`якоттю [Текст] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 154-164.
- Бочарова, О. Експер-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів [Текст] / О. Бочарова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2013. – № 3 (82). – С. 62-65.
- Бочарова, О. В. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты [Текст] / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Е.М. и др. Герега // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 4 (21). – С. 82-85.
- Дорохович, В. В. Застосування морковяного соку при розробленні бізквітів функціонального призначення [Текст] / В. В. Дорохович // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 22-23.
- Емельянов, А. А. Сухой сок из крыжовника [Текст] / А. А. Емельянов, А. ЕмельяновК, А. ШаоимоваО // Пиво и напитки. – Москва, 2009. – № 3. – С. 36-37.
- Колесников, А.Ю. и др. Проблемы качества и аутентичности соков [Текст] / А.Ю. и др. Колесников // Молочная промышленность. – 1998. – № 5. – С.19-20.
- Колеснов, А. Технический регламент на соковую продукцию из фруктов и овощей [Текст] / А. Колеснов // Стандарты и качество. – М., 2009. – № 3. – С. 34-38.
- Колеснов, А.Ю. и др. Проблемы качества и аутентичности (подлинности) соков [Текст] / А.Ю. и др. Колеснов // Пищевая промышленность. – 1998. – №5. – С.49-51.
- Кравцова, О. Якість йогуртів [Текст] / О. Кравцова, Т. Скорченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 21-23.
- Кузнецова, П. Високосные открытия. Исследование украинского рынка соков и нектаров [Текст] / П. Кузнецова // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2005. – №4. – С.42-49.
- Мандрика, В. І. Якість соків і нектарів із плодів грейпфруту на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Т. В. Авдєєнко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.172-176.
- Мандрика, В. І. Якість яблучних соків, що реалізують на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Н. В. Анцут // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 153-157.
- Мандрика, В. І. Якість купажованих яблучних соків на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, О. П. Гаврилюк // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.21-25.
- Мандрика, В. І. Якість апельсинового соку на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Т. С. Пащенко, О. О. Клепацька. – С. 27-34. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Мандрыка, В. Фруктовое качество. Оценка качества фруктовых и мультивитаминных соков и нектаров [Текст] / В. Мандрыка, А. Самойленко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 9. – С. 44-46.
- Мотузка, Ю. М. Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів [Текст] / Ю. М. Мотузка, А. А. Самойленко, М. М. Шаповалова // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2012. – № 1 (53). – С. 245-250. – (Технічні науки).
- Новикова, Е. Сочный секрет. Новые альтернативные направления в производстве соков или Секреты получения "естественно мутного" сока "премиум-класса" [Текст] / Е. Новикова // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 48-50.
- Пащенко, Т. Способи виявлення фальсифікації плодово-ягідних соків [Текст] / Т. Пащенко // Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6 (спецвипуск). – С.140-145.
- Перкун, І. В. Раціональні параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення якості яблучного соку під час освітлення [Текст] / І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 56-57.
- Петрович, О. Далеко не самый скучный сезон ожидается на украинском рынке соков [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2005. – № 21. – С. 14-20.
- Петрович, О. Украинская индустрия соков, нектаров и напитков демонстрирует приверженность отечественному сырью [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2006. – № 21. – С. 16-22.
- Притульська, Н. В. Методи виявлення фальсифікації натуральності соків нектарів та напоїв на їх основі [Текст] / Н. В. Притульська, Т. С. Пащенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 168-171.
- Рокановская, Т. Формула натуральности. Оценка качества растительных соков по физическим параметрам [Текст] / Т. Рокановская // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 5. – С. 26-28.
|