Електронний каталог
мед
Документи:
- Ешьте аппетитный мед - будете здоровы! [Текст] // Персонал. – Київ, 2013. – № 4 (162). – С. 88-91.
- Медом ласувати полюбляють всі. А ось виявити фальсифікат - зможе далеко не кожний [Текст] // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 2 (74). – С. 96-97.
- Пчеловодство. Капелька к капельке. Классификация и применение [Текст] // Брутто. – К., 2007. – № 3. – С. 19-21.
- Kedzior, W. Composition and properties of single-flower bee honeys [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / W. Kedzior, J. Ptasinska, I. Wanat // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 719-723.
- Wilczynska, A. Evaluation of quality of honeys [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Wilczynska, P. Przybylowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 743-746.
- Біленко, В. Чарівний липовий цвіт [Текст] / В. Біленко // Сад, виноград і вино України. – 2001. – №5-7. – С.40-41.
- Богданов, С. Пищевые и функциональные свойства меда [Текст] / С. Богданов // Вопросы питания. – Москва, 2010. – № 6. – С. 4-13.
- Будаева, В. В. Мед с ядром и хлопьями кедрового ореха [Текст] / В. В. Будаева, Е. Ю. Егорова, К. С. Барабошкин // Пищевая промышленность. – М., 2004. – № 12. – С.96-97.
- Горніч, М. Медовий квас як новий продукт бджільництва [Текст] / М. Горніч // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2016. – № 12. – С. 70-71.
- Гриневич, Н. А. Хемилюминесцентный метод определения фальсификации меда [Текст] / Н. А. Гриневич // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2006. – № 10. – С. 44-45.
- Зинченко, С. Вариации на тему меда [Текст] / С. Зинченко // Агро перспектива. – Київ, 2012. – № 6 (147). – C. 59-64.
- Ковальов, Є. Натуральний мед: його властивості і виявлення фальсифікацій [Текст] / Є. Ковальов // Стандартизація, сертивікація, якість. – 2000. – №1. – С.65-66.
- Косенко, О. Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 36-40.
- Косенко, О. Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 12-16.
- Локванец, О. В. Медовые напитки Украины [Текст] / О. В. Локванец // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2013. – № 6-7 (23-24). – С. 84-86.
- Макаренко, В. Окрема справа [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 12 (141). – С. 60-61.
- Морева, Л. Я. Функциональные продукты пчеловодства [Текст] / Л. Я. Морева // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 11. – С.78.
- Найдёнова, Е. Мёд бывает разным [Текст] / Е. Найдёнова // Питание и общество. – 1998. – №7. – С.27.
- Наливайко, Н. Медом ласувати полюбляють всі. А ось виявити фальсифікат - зможе далеко некожний [Текст] / Н. Наливайко // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2010. – № 4 (60). – C. 14-15.
- Наумкин, В. П. Мед - экологически чистый продукт [Текст] / В. П. Наумкин, Н. И. Яровая // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 11. – С.68.
- Никитин, И. Сто "профессий" мёд [Текст] / И. Никитин // Питание и общество. – Москва, 2010. – № 8. – С. 6-8.
- Оленев, Ю. А. Сырье для производства мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев // Молочная промышленность. – М., 2002. – №1. – С.27-28. – Продолжение. Начало №11, 2001.
- Помозова, В. А. Новые виды медовых напитков [Текст] / В. А. Помозова // Пиво и напитки. – 2001. – №2. – С.74-75.
- Якісні показники натуральних поліфлорних медів у різних природних зонах Карпатського регіону [Текст] / Й. Ф. Рівіс, Ю. В. Ковальський, І. І. Саранчук, О. Я. Клим // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 7. – С. 27-31.
- Руденко, Н. Суцільна вигода [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 12 (141). – С. 56-59.
- Русанова, Л.А. и др. Фруктовые меды - новые продукты для профилактического питания [Текст] / Л.А. и др. Русанова // Пищевая промышленность. – 1999. – №6. – С.68-69.
- Святкивська, Е. Продукция пчеловодства - универсальна [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – 2001. – №7(19). – С.19-21.
- Соломка, В. О. Джерело здоров`я і довголіття [Текст] / В. О. Соломка // Брутто. – К., 2004. – №5. – С.17-19.
- Федорук, Р. С. Вміст важких металів в продукції бджільництва і якість меду за умов органічного та традиційного виробництва [Текст] / Р. С. Федорук, І. І. Ковальчук, Л. М. Ковальська // Вісник аграрної науки. – Київ, 2014. – № 7. – С. 48-51.
- Хантургаев, а. Г. Разработка технологии получения функционнальных продуктов на основе меда [Текст] / а. Г. Хантургаев, Т. И. Котова, Г. И. Хараев // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 5. – С. 64-66.
|