Електронний каталог
Класифікатори
О
овочеві пасти
Документи:
Дубинина, А. и др.
Паста из тыквы: Рецепты [Текст] / А. и др. Дубинина // Питание и общество. – 2000. – №9. – С.-28.
Малюк, Л.
Универсальный продукт. Оптимизация рецептур творожно-овощных паст [Текст] / Л. Малюк, С. Дубинина // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 10-14.
Одарченко, А.
Харчові пасти з гарбузів і моркви [Текст] / А. Одарченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.19-20.
Чернієнко, В. В.
Якість м"ясних січених страв із використанням мікронізованої соєвої пасти [Текст] / В. В. Чернієнко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.120-125.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'