Електронний каталог
крупяные блюда. круп'яні страви
Документи:
- Американский рис [Текст] // Хлебопродукты. – 2001. – №4. – С.42-43.
- Кухаренкова, Н. Из истории киселей [Текст] / Н. Кухаренкова // Питание и общество. – М., 2003. – №3. – С.11-12.
- Тарасенко, І. І. Якість кулінарних круп'яних виробів профілактичного призначення із використанням зародків пшениці [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.19-24.
- Тележенко, Л. М. Розробка технології приготування полікомпонентних круп'яних запіканок для сніданку [Текст] / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 7-10.
- Троицкая, Е. Блюда из круп [Текст] / Е. Троицкая // Питание и общество. – М., 2003. – №7. – С.22-23.
- Фарафонова, М. Овсянка, сер! или об английской кухне - без иронии [Текст] / М. Фарафонова // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – М., 2007. – № 1. – С. 66-84.
|