Електронний каталог
бухгалтерський облік у громадському харчуванні
Документи:
- Актуально для бухгалтера: нормативний довідник [Текст] // Баланс.Бібліотека (Практичне керівництво "Баланса"). – Київ, 2011. – № 2 : Актуально для бухгалтера: нормативний довідник. – С. 5-237.
- Бухгалтерский учет в предприятиях общественного питания [Текст] // Бухгалтерия.Налоги.Бизнес.№33. – 2001. – С.16-27.
- Витрати на харчування працівників на підприємстві: податковий та бухгалтерський облік [Текст] // Вісник податкової служби України. – Київ : Укрполіграфмедіа, 2013. – № 11 (727). – С. 15-22.
- Громадське харчування: зробіть усе правильно [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – 2003. – №48. – С.4-13.
- Громадське харчування [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – 2003. – №90(878). – С.3-48.
- Громадське харчування: особливості обліку [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – 2003. – №22(94) (спецвыпуск). – С.1-56.
- Заповнюємо первинну документацію [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. Спецвипуск. – Харків : Фактор, 2013. – № 2 (218) : Заповнюємо первинну документацію. – С. 6-103.
- Індустрія смаку: ресторан, кафе, бар [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2012. – № 65. – С. 3-79.
- Калькулювання продажної ціни продукції на підприємствах громадського харчування [Текст] // Баланс. Бібліотека бухгалтера. – 2003. – №7. – С.29-58.
- Облік на підприємствах громадського харчування [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – 2002. – №116. – С.29-31.
- РРО: усі нюанси застосування [Текст] // Баланс.Бібліотека (Практичне керівництво "Баланса"). – Київ, 2011. – № 1 : РРО: усі нюанси застосування. – С. 5-108.
- Бухгалтерський i податковий облiк у громадському харчуваннi [Текст] // Баланс. – 1998. – С.11-18.
- Алексевич, О. Меню: оформлення та облік витрат на виготовлення [Текст] / О. Алексевич // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2010. – № 18. – С. 8-10.
- Бакун, Ю. Собівартість готової продукції у сфері громадського харчування [Текст] / Ю. Бакун, В. Бакун // Бизнес:Бухгалтерія:Право.Податки.Консультації.№34. – 2001. – С.34-39.
- Білова, Н. Облік у громадському харчуванні: що нового? [Текст] / Н. Білова // Податки та бухгалтерський облік. – 2003. – №71. – С.20-34.
- Гриценко, О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика [Текст] / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2012. – № 12 (138). – С. 145-150.
- Есаулова, Т. Знижки в ресторанах: оформлення та облік [Текст] / Т. Есаулова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2011. – № 95. – С. 13-15.
- Новодворська, В. Удосконалення обліку сировини і товарів на підприємствах громадського харчування [Текст] / В. Новодворська // Вісник КДТЕУ. – 2000. – №3. – С.92-97.
- Павленко, О. ПН у громадському харчуванні [Текст] / О. Павленко // Податки та бухгалтерський облік. – Харків, 2017. – № 41. – С. 17-19.
- Петрига, Д. Кафе радо відчинило двері: особливості ПДВ-обліку [Текст] / Д. Петрига // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2015. – № 90. – С. 12-13.
- Попущенко, Е. Особенности в бухгалтерском и налоговом учете работы предприятий общественного питания [Текст] / Е. Попущенко // Навигатор бухгалтера. – 1998. – N49. – С.5-11.
- Попущенко, Е. Особенности в бухгалтерском и налоговом учете работы предприятий общественного питания [Текст] / Е. Попущенко // Навигатор бухгалтера. – 1998. – С.5-11.
- Правда, М. Ведення первинної документації на підприємствах громадського харчування [Текст] / М. Правда, В. Ахтирська // Галицькі контракти:Дебет-кредит. – 2001. – №12. – С.11-27.
- Сова, В. Літні майданчики закладів харчування: умови розміщення та діяльності [Текст] / В. Сова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2012. – № 54 (1931). – С. 5-10.
- Соколовська, Н. Бухгалтерський облік на підприємствах громадського харчування [Текст] / Н. Соколовська // Все про бухгалтерський облік. – 2001. – №;35. – С.4-8.
- Солошенко, Л. Особливості обліку у громадському харчуванні [Текст] / Л. Солошенко // Податки та бухгалтерський облік. – 2000. – №84. – С.11-24.
- Тучак, О. Облік у літньому кафе [Текст] / О. Тучак // Баланс. – Київ, 2013. – № 41. – С. 7-12.
|