Електронний каталог
управління якістю продукції
Документи:
- Kelada, J. Understanding and achieving "Total quality" [Текст] / J. Kelada // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 45-50.
- Luczak, J. Quality management requirements for original equipment suppliers at the example of the automotive industry suppliers in Poland [Текст]. Part I : Sciences concerning quality of life / J. Luczak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 168-170.
- Luczak, J. Increase in competitiveness through managing quality at food industry example [Текст]. Part I : Sciences concerning quality of life / J. Luczak, M. Misniakiewicz // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 163-167.
- Maligina, V. Policy of food safety in the system of forming a food market [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / V. Maligina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 480-484.
- Merezhko, M. The implementation of quality management system at enterprises in Ukraine [Text] [Текст] / M. Merezhko, V. Osievska, T. Novak // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 218-221.
- Metel'ska, N. Theoretical and practical aspects of quality management on enterprises of food retail industry of Ukraine [Текст]. Part II : Quality management / N. Metel'ska, Y. Pavlyuchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 274-280.
- Myroniuk, G. Criteria for instituting food safety regulations [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / G. Myroniuk, O. Dorofeeva // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 599-602.
- Pavlyuchenko, Y. The state adjustments of food quality and raw materials in the conditions of market globalization [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Y. Pavlyuchenko, N. Metelska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 879-883.
- Prytulska, N. Food safety management in Ukraine within economic globalization [Text] [Текст] / N. Prytulska, B. Holub // Moving from the crisis to sustainability [Text] : emerging issues in the international context / edited by Grazia Calabro, Augusto D'Amico, Maurizio Lanfranchi, Giovanni Moschella, Luisa Pulejo, Roberta Salamone. – Milano : Franco Angeli, 2011. – P. 367-371. – (Economia - Ricerche).
- Wosik, D. Measurement of customer's satisfaction with services quality at the commodity science faculty [Текст] / D. Wosik // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. II. – C. 528-532.
- Yasinska, N. Efficiency of the quality managment sistem and the role of inter relationship between processes [Текст]. Part II : Quality management / N. Yasinska, V. Osyka, A. Latygina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 229-231.
- Yi, G. Identify and improve the level of quality management of Chinese corporations [Текст] / G. Yi // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C. 384-389.
- Аронов, И. Практические рекомендации по разработке технических регламентов на продукцию [Текст] / И. Аронов // Стандарты и качество. – М., 2004. – №11. – С. 72-76.
- Бойко, О. Формування структури інтелектуальної системи управління якістю продукції [Текст] / О. Бойко, А. Гунькало, О. Козак // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 3 (70). – С. 64-66.
- Борисенко, А. В. Мы говорим качество - подразумеваем конкурентоспособность [Текст] / А. В. Борисенко, Ю. И. Алексеева, С. А. Климова // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 9. – С.80-81.
- Бугрім, О. Ю. Оціннювання ефективності управління якостю продукції на промислових підприємствах [Текст] / О. Ю. Бугрім // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємство. – Запоріжжя, 2010. – № 6. – С. 195-220.
- Заїнчковський, А. О. Моніторинг в системі безпечність та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2019. – №10. – С, 64-68.
- Заїнчковський, А. О. Планування та контроль у системі управління якістю на підприємстві [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю.Л.. Левченко Ю.Г. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2015. – № 2 (165). – C. 140-142.
- Инвестгазета, . Нормативна база Якість та стандартизація продукції [Текст] / . Нормативна база Инвестгазета // Инвестгазета (повний комплект). – 2007. – № 39. – С. 5-80. – Приложение к "Инвестгазете".
- Калашник, І. Л. Контроль та управління якістю продукції на промислових підприємствах [Текст] / І. Л. Калашник // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємство. – Запоріжжя, 2009. – № 1. – С. 53-58.
- Калашнік, І. І. Оцінка ефективності управління якістю продукції на промислових підприємствах [Текст] / І. І. Калашнік // Економіка та держава. – К., 2008. – № 9. – C. 75-78.
- Кириченко, Л. С. Розвиток систем управління якістю продукції на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000 [Текст] / Л. С. Кириченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.88-97.
- Куприянова, Л. М. Управление качеством продукции как фактор устойчивости бизнеса [Текст] / Л. М. Куприянова // Мир новой экономики. – Москва : Финансовый Ун-т при правительстве РФ, 2015. – № 4. – С. 89-100.
- Михайліченко, Г. І. Методичні підходи до визначення витрат з управління якістю продукту туристичного підприємства [Текст] / Г. І. Михайліченко, А. О. Мезенцева // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.149-154.
- Осієвська, В. В. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / В. В. Осієвська, Д. П. Антюшко ; кафедра товарозн. та митн. справи; кафедра тов-ва, упр. безпечн. та якістю. – 288_18 PRP. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Петровский, Э. Системный анализ и оптимизация затрат на качество [Текст] / Э. Петровский // Стандарты и качество. – М., 2003. – №9. – С. 78-81.
- Саннікова, С. Ф. Комплексне впровадження систем управління якістю та екологічного менеджменту з метою підвищення конкурентоспроможності продукції [Текст] / С. Ф. Саннікова, М. В. Іванова // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємство. – Запоріжжя, 2009. – № 4. – C. 171-174.
- Труш, Ю. Л. Організаційні основи планування якості продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, І. Є. Куріньова // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2015. – № 6. – С. 126-129.
- Труш, Ю. Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу [Текст] / Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2018. – № 9. – С. 87-92.
- Янішевський, О. Управління якістю харчових продуктів [Текст] / О. Янішевський // Стандартизація,сертифікація,якість. – 2001. – №4. – С.57-58.
|