Електронний каталог
Класифікатори
Р
рисове борошно
Документи:
Блощинська, О. О.
Удосконалення технології безглютенових фонданів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Блощинська О. О. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
Галясний, І. В.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'