Електронний каталог
безпека харчування
Документи:
- Безпека товарів та довкілля [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю; каф. товарознавства та мит. справи. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 174 с. – Бібліогр.: с. 171-174. – 54.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2020. – 252 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 195.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2019. – 250 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 215.00.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Кордзая, Н. Р. Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції [Текст] [Текст] : монографія / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров. – Херсон : Олді-Плюс, 2019. – 160 с. : табл. – Бібліогр.: с. 139-156. – ISBN 978-966-289-320-5 : 125.00.
|