Електронний каталог
Класифікатори
В
вегетаріанське харчування
Документи:
Новые тенденции в секторе HoReCa - конопля, альтернативная мука, веганские блюда [Текст] // All retail , журнал о розничной торговле Украины [Електронний ресурс]. – Луцьк, 2020. – №102. – С. 54.
Толок, Г. А.
Напрямки підвищення економічної ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2018. – № 3. – С. 39-44.
Толок, Г. А.
Оцінювання конкурентоспроможності вегетаріанського кафе [Текст] / Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2018. – № 4. – С. 40-47.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'