Електронний каталог
Романенко О.В.
Документи:
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Робоча програма виробничої практики 2 [Текст] [Текст] / авт. В.А.Осика, Н.В.Мережко, О.В.Романенко, Л.В.Черняк, В.В.Ващенко, В.М.Торопков, Т.М.Григоренко; КНТЕУ, Каф. товарозн., управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи, Каф.торг.підприємництва та логістики. – 510/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 12 с. – 37,00.
- Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч.1 / авт.: О.В. Романенко, О.В. Хробатенко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 99 с. – Бібліогр.: с. 98-99. – 47.00.
- Програма та робоча програма виробничої практики[Електронний ресурс] [Текст] / Н. В. Мережко, Ю. М. Мотузка, К. А. Пірковіч, О. В. Романенко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 03-32/20ПРПМБ. – Київ : КНТЕУ, 2021.
|