Електронний каталог
Класифікатори
Г
годування через шлунковий зонд
Документи:
Малков, Д. І.
Організаційні та соціально-економічні засади розвитку громадського харчування в Україні [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Малков Д. І. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Рівне : НУВГП, 2021. – 22 с.
Мотузка, Ю. М.
Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
Мотузка, Ю. М.
Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 446 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
Мотузка, Ю. М.
Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'