Електронний каталог
Класифікатори
3 = Техніка. Технічні науки = Ж/О
36 = Харчові виробництва = Л8/9
Підтеми:
36.81 = Основні процеси і апарати харчових виробництв = Л81
36.82 = Борошномельне та круп"яне виробництва = Л82
36.83 = Хлібопекарське виробництво (хлібопечення) = Л83
36.84 = Цукрове виробництво = Л84
36.85 = Крохмале-патокове виробництво = Л85
36.86 = Кондитерське виробництво = Л86
36.87 = Бродильні виробництва = Л87
36.88 = Виробництво безалкогольних напоїв = Л88
36.91 = Переробка плодів і овочів = Л91
36.92 = Виробництво м"яса і м"ясних продуктів =Л92
36.93 = Виробництво птахопродуктів = Л93
36.94 = Виробництво риби та рибних продуктів = Л94
36.95 = Виробництво молока та молочних продуктів = Л95
36.96 = Консервне виробництво = Л96
36.97 = Виробництво харчових концентратів = Л97
36.98 = Виробництво смакових продуктів = Л98
36.99 = Громадське харчування. Кулінарія = Л99
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'