Електронний каталог
663 Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв. Виробництво спиртних напоїв
Підтеми:
Документи:
- Приготовление домашнего виски [Текст] // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 5-6. – С. 68-69.
- Украинский алкогольный крафт - новая возможность для переработки и реализации качественных напитков [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 5-6. – С. 70-73.
- Волкогон, В. В. Сільськогосподарська мікробіологія в Україні: здобутки, проблеми, перспективи [Текст] / В. В. Волкогон // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 11. – С. 20-27.
- Кононенко, В. В. Забезпечення стандартів якості української парфумерно-косметичної продукції [Текст] / В. В. Кононенко // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 5. – С. 31-32.
- Кравченко, Л. Наступление со всех сторон. Тенденции слабоалкогольных напитков [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 3. – С. 48-49.
- Луканин, А. Критерии определения возраста коньячних спиртов [Текст] / А. Луканин, А. Сидоренко // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 5-6. – С. 64-67. – Продолжение. Начало - №1, 2017.
|