Електронний каталог
63 Сільске господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство
Підтеми:
Документи:
- Аграрні розписки - нові можливості для кредитних спілок [Текст] // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 3. – С. 214-215.
- Гірчиця [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 5. – С. 156-158.
- Голубика: вкусная и полезная [Текст] // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 10. – С. 50-51.
- Життя навколо інновацій [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 5. – С. 164-165.
- Надійний захист - безпечний урожай [Текст] // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 146-147.
- Огляд аграрних ринків [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 3. – С. 202-203.
- Огляд аграрних ринків [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 3. – С. 218-219.
- Огляд аграрних ринків [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 5. – С. 160-161.
- Огляд аграрних ринків [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 4. – С. 150-151.
- Ореховый бизнес "от А до Я": как в Украине создают успешные промышленные сады орехов [Текст] // Напої. Технології та інновації (Садівництво і виноградарство). – Київ, 2019. – № 1. – С. 62-64.
- Ринок кормів та кормових добавок: щедрий стіл чи дієта? [Текст] // Тваринництво та ветеринарія. – Фастів : ТОВ "Юнівест Медіа", 2019. – № 10. – С. 12-14.
- Стан виробництва льону олійного в Україні [Текст] // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 3. – С. 216-218.
- Фундук не потребує ребрендингу [Текст] // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 4-5. – С. 14-20.
- Абрамович, І. А. Бренд - сутність та особливості застосування в сільському господарстві [Текст] / І. А. Абрамович, А. Ю. Єфименко, А. О. Вєрцева // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 21. – С. 45-49.
- Августинович, М. Озимі навесні [Текст] / М. Августинович, А. Чумак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 2 + спецвипуск "Біопрепарати". – С. 40-44.
- Антонець, С. Україна може стати еталоном органічного землеробства [Текст] / С. Антонець, В. Писаренко // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 10. – С. 40-42.
- Беленькая, О. Н. Сладкий лук [Текст] / О. Н. Беленькая // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 8. – С. 18-19.
- Беневьят, Л. Постулаты органического овощеводства. Методи переработки продукции, запрещенные в органическом овощеводстве [Текст] / Л. Беневьят // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 63-65.
- Березюк, С. В. Сучасні економіко-екологічні аспекти застосування добрив у рослинництві [Текст] / С. В. Березюк, І. В. Зубар // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2019. – № 10. – С. 34-44.
- Бовсуновська, О. Скандинавська якість на українських полях [Текст] / О. Бовсуновська // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 6 (159). – С. 106-107.
- Бурик, З. М. Державна підтримка обслуговуючої кооперації сільських територій в контексті сталого розвитку [Текст] / З. М. Бурик // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 6. – С. 81-87.
- Вакар, Т. В. Моніторинг стану сільських територій України з позицій брендоутворюючих факторів розвитку [Текст] / Т. В. Вакар, І. О. Мороз, О. В. Лазарчук // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 6. – С. 28-34.
- Вдовенко, С. Комплексна система вирощування овочів у відкритому грунті [Текст] / С. Вдовенко // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 132-134.
- Власова, О. Невибагливий чагарник. Малинник відкриває секрети [Текст] / О. Власова // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 10. – С. 104-106.
- Власова, О. Олійне джерело [Текст] / О. Власова // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 3. – С. 220-223.
- Вожегова, Р. А. Зрошуване землеробство - гарант продовольчої безпеки України в умовах змін клімату [Текст] / Р. А. Вожегова, С. В. Коковіхін // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 11. – С. 28-35.
- Волошина, В. Сорти яблуні для вашого саду [Текст] / В. Волошина // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 12. – С. 80-83.
- Гаврилюк, В. Кукурудза для блокбастерів [Текст] / В. Гаврилюк // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 1. – С. 98-102.
- Гетьман, Т. Трансформація ринку кісточкових України: очевидні та приховані можливості [Текст] / Т. Гетьман // Напої. Технології та інновації (Садівництво і виноградарство). – Київ, 2019. – № 2 (16). – С. 26-29.
- Гладкіх, Є. В. Сезанна динаміка елементів живлення в грунті та заміна іх співвідношення залежно від їх гідротермічних умов року [Текст] / Є. В. Гладкіх, А. В. Ревтьє-Уварова, Є. В. Панасенко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 2. – С. 5-12.
- Голоцван, А. Требования к качеству томатов для промышленной переработки [Текст] / А. Голоцван // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 18-20.
- Горний, В. Вирощуємо великі плоди відмінної якості [Текст] / В. Горний // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 136-139.
- Григорів, Я. Гречана вервечка [Текст] / Я. Григорів // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 10. – С. 120-126.
- Дидів, І. Розсадна технологія вирощування селери коренеплідної [Текст] / І. Дидів, О. Дидів, А. Дидів // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 128-131.
- Дишкант, Д. Лохина у світовому виробництві [Текст] / Д. Дишкант // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 10. – С. 52-53.
- Дишкант, Д. Собирать клубнику будут роботы [Текст] / Д. Дишкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 6. – С. 72-75.
- Дмитренко, О. Особенности квашения [Текст] / О. Дмитренко // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 1. – С. 36-38.
- Дмитрик, І. Корми в Україні: чого чекати після затяжного зниження цін? [Текст] / І. Дмитрик // Молоко і ферма. – Київ, 2019. – № 2. – С. 40-43.
- Довгаль, М. Задля врожаю і якості картоплі [Текст] / М. Довгаль, О. Бондар, В. та інші Борисенко // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 2. – С. 40-41.
- Довгаль, О. В. Оцінка ваги компонентів ресурсного потенціалу, які впливають на розвиток сільських територій [Текст] / О. В. Довгаль. – С. 57-62.
- Довгаль, О. В. Прогноз з впливу домінуючих компонентів ресурсного потенціалу на розвиток сільських територій [Текст] / О. В. Довгаль // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 6. – С. 34-42.
- Дудар, Т. Розвиток інноваційної діяльності в аграрному секторі економіки України [Текст] / Т. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2019. – № 1 (91). – С. 60-70.
- Духин, Е. А. Нераскрытый потенциал древней культуры [Текст] / Е. А. Духин, Н. Г. Духина // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 4. – С. 18-20.
- Дышкант, Д. Киевские подземные плантации [Текст] / Д. Дышкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 3. – С. 41-44.
- Дышкант, Д. Кооперации в Украине быть [Текст] / Д. Дышкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 5. – С. 8-10.
- Дышкант, Д. Умное сельское хозяйство Китая [Текст] / Д. Дышкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 7. – С. 42-43.
- Єжов, В. М. Рослинництво декоративних культур в Україні: фактори розвитку та туризму [Текст] / В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. – Київ, 2019. – № 11. – С. 42-48.
- Заїка, Є. Сорти ріпаку технологічного використання - перспективний напрям виробництва [Текст] / Є. Заїка, О. Дрозд, В. Кондратюк // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 1. – С. 72-74.
- Замлинський, В. А. Структурні перетворення галузі тваринництва в контексті глобальної продовольчої безпеки [Текст] / В. А. Замлинський // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2019. – № 4. – С. 22-28.
- Захарчук, О. В. Комерціалізація насіннєвої галузі України та досвід інших країн [Текст] / О. В. Захарчук, С. О. Ткачик, О. І. Завальнюк // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2019. – № 4. – С. 53-66.
1
2
3
|