Електронний каталог
харчування туристів
Документи:
- Харчування в туристському поході [Текст] // Краєзнавство. Географія. Туризм. – 2005. – №7. – С.20-23.
- Дышкантюк, О. В. Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов [Текст] / О. В. Дышкантюк, томир Л.А. Ти // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 81-85.
- Номофилова, Н. Шот Хот.Пища для туриста.Пища для ума:(вокс-всемирное объединение кулинарных союзов.Выставка) [Текст] / Н. Номофилова // Питание и общество. – 1997. – N7. – С.48-49.
- Рутинский, М. Суспільно-економічні тендендії розвитку мережі закладів громадського харчування як підсистеми туристичного комплексу Карпатського регіону уКРАЇНИ [Текст] / М. Рутинский, О. Стецюк // Регіональна економіка. – К., 2006. – № 4. – С. 149-158.
- Смирнов, І. Г. Міжнародна туристична система "Все включене": логістичний вимір [Текст] / І. Г. Смирнов // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. – Київ, 2010. – № 6 (53). – С. 4-9.
- Собко, А. Раціон харчування туристських груп школярів 11-14 років [Текст] / А. Собко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 156-162.
|