Електронний каталог
стандарти якості
Документи:
- Експертиза алкогольних напоїв та тютюнових виробів [Текст] [Текст] : лаборатор. практикум / авт. С.О. Белінська. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 108 с. – Бібліогр. в кінці розд.. – 80.00.
- Левицька, С. О. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Левицька С. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 21 с.
- Левицька, С. О. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Левицька С. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. С.О. Белінська. – Київ, 2018. – 157 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.- Дод.
- Маліношевська, К. І. Управління якістю обслуговування на підприємствах авіатранспорту [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Маліношевська К. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Львів : ПВНЗ "Львів. ун-т бізнесу та права", 2017. – 20 с.
- Малков, Д. І. Організаційні та соціально-економічні засади розвитку громадського харчування в Україні [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Малков Д. І. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Рівне : НУВГП, 2021. – 22 с.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 446 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
- Татар, Л. В. Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
- Урба, С. І. Пріоритети та інструменти розвитку аграрного сектора в системі забезпечення економічної безпеки України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Урба С. І. ; 08.00.03 - економіка та упр. національним господарством. – Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2019. – 40 с.
|